Korttelijat. Toiveenne on kuultu

Haastoin itseni tekemään tänä vuonna omaa unelmakirjaani, tavoitekirjaa, ja samalla tuumin, että miksikäs ei siinä haaste sinullekin. Yhdessä ideoiden jako ja teko on kivempaa. Koska tuollaiset unelmakirjaset tai muistiinpanot ovat aina niin henkilökohtaisia, päätin pitää haasteen mahdollisimman vapaana toteuttaa yksilöllisin tarpein.

Vaikka vihkohaaste onkin hyvin vapaa ja jokainen voi tehdä halutessaan omanlaisensa esim. junkjournaliin, travelleriin, bujoon tai mihin vain ja tekniikoinakin itselle se paras vaihtoehto TAI orjallisesti seurata inspiskuviani, ei tämä kaikille ole se oma juttu. Ymmärrän hyvin.  Siksi mitään arvontapaineitakaan ei ole eikä yleensäkään mitään pakkoa osallistua. Ei tietenkään. Teen tämän itselleni ja mahdollistan sen sinulle tulla kaverikseni. Toivon sitä.


Kuukausi on pitkä aika. Siinä ajassa kerkiää harjoitella, etsiä youtubesta videoita, kysellä minulta ja puuhailla yhtä ja toista tekniikkaakin. Mutta samalla kuukausi voi tuntua liian pitkältä ajalta. Kaipaa lisäpuuhaa.  Ja koska jotkut teistä kertoivat, ettei vihkoilu ole oma laji ja kortteilu on se, mikä innostaa vain, niin mikäs siinä. Kyllähän minä