KOSMETIIKKA- JA HIUSTENHOITOTUOTTEET

Mielessäni on pyörinyt pitkään muutama kosmetiikka- ja hiustenhoitotuote, jotka haluaisin jossain vaiheessa hankkia. Päätinkin koota nämä kaikki itselleni muistiin ja samalla jakaa teillekin minun tämän hetkisen ostoslistani kosmetiikka- ja hiustuotteista.

Luin jostain blogista RMS Beauty ”Un” Cover-up-meikkivoiteesta, joka on minun ostoslistallani ensimmäisenä. Meikkivoide näyttä postauksen kuvissa niin hyvältä ja peittävältä, että aloin heti himoitsemaan sitä. Saas nähdä tuleeko tästä oiva haastaja Lumenen meikkivoidesuosikilleni.

Huulimeikkeihin olen tänä vuonna tykästynyt oikein huolella, joten olen paljon erilaisia huulipunia ja -kiiltoja halunnut kokoajan lisään meikkikokoelmiini. Syksyksi kaipailisin meikkipussini tummaa huulipunaa, mutta tähän en aio sen enempiä laittaa rahaa haisemaan. Testimielessä olen haaveillut Anastasia Beverly Hills:n ja Kylien huulimeikeistä, mutta näitä huulimeikkejä ei taida vieläkään saada Suomesta?

Hiusrintamalla taas kaipailisin kipeästi päänahkaa hoitavaa tuotetta. Biodellyltä löysinkin hiusöljyn, mikä varmaan toisi avun kutisevaan päänahkaani. Tämän laitan tilaukseen, kun raaskin ostaa ”Un” Cover-up-meikkivoiteen.

Olen aina tykännyt hirveästi Aussien tuotteista, varsinkin Aussien tehohoidoista. Nyt kuitenkin haluaisin ostaa Aussien shampoon ja hoitoaineen, koska

Lue koko postaus tästä