Kosmetiikka joulukalenterit

Jouluun on enää 48 päivää ja joulukalenterin avaaminen häämöttää.Mulla oli valinnanvaikeus päättää minkä ihanista markkinoilla olevista kalenteristahankkisin, sillä tänä vuonna niitä tuntui olevan ennätysmäärä.Ehkei ollut, mutta mulle nämä on auenneet vasta bloggaamisen myötä.
🎄🎄🎄
Koska mulla on synttärit joulukuussa, päätin olla ”järkevä” ja pyytää kalenterin mieheltäni lahjaksi. Näin saisin jotain mitä oikeasti toivon.Mies on kyllä onnistunut aina antamaan ihania lahjoja, mutta silti.Monen syvän huokauksen jälkeen päädyin LOOKFANTASTIC kalenteriin monestakin syystä:
♥ sitä kehuttiin monissa blogeissa♥ sisältö on  monipuolinen♥ hinta oli kohtuullinen♥se on kaunis

LOOK FANTASTIC joulukalenterissa on 25 kauneustuotetta ja se sisältää kaikki parhaat kauneusalantuotteet ja show-stopperit.Ihonhoitotuotteista rusketukseen ja hiustuotteista meikkeihin.
Kalenteri maksoi 109€ mutta sen arvo on yli 325€Tykkään ajatuksesta, että tällä tavoin löydän edullisesti uusia tuotteita ja tuotemerkkejä.
Sitten toiseen kosmetiikkakalenteriini:
Koska viime vuonna en onnistunut saamaan ESSENCE:n joulukalenteria, tein tämä vuonna vähän töitä sen eteen ja onnistuin ostamaan omani edulliseen 29€ hintaan.Tosin nyt olen näitä nähnyt mm Tokmannilla, joten jos havittelet tätä niin kipikapi sinne ostoksille.
Mä tykkään

Lue koko postaus tästä