Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24. Joulun väri

Hyvää joulua! Viimeinen luukku Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa aukeaa nyt ja on aika keskustella joulun väristä. Jokaiselle joulu on varmasti ihan omanlaisensa ja siihen liittyy tuoksuja, rutiineja ja värejä jotka tekevät kullekin joulun. Meidän yhteisen luukun teema onkin “joulun väri”, joka tarkoittaa jokaiselle eri asiaa.

Mulle joulun väri on aina ollut punainen. Kultainen, hopea ja vihreä on aina liittyneet myös jouluun, mutta punainen on mulle se pääväri. Vihreä etenkin on kasvanut tässä vuosien mittaan entistä tärkeämmäksi joulun väriksi punaisen ohella, sillä ne kaksi vain kuuluu yhteen (kuten mun suunnittelemasta, ylläolevasta kalenterikansikuvasta myös näkyy)!

Yhden päivän työmeikkiin päätyi punaista sekä kultaista joulun kunniaksi! Menin muuten viikon aika neutraalilla linjalla, mutta parina päivänä räväytin ja laitoin ihan kunnon joulumeikit tulille. Silmämeikki on tehty Morphe x Jaclyn Hill -paletilla sekä Urban Decayn Born to Run -paletilla (mainoslinkki), huulilla on Smashboxin ihana, todella mattainen Always on Liquid Lipstick sävyssä Bawse (mainoslinkki).

Punaiseen ei

Lue koko postaus tästä