Kosmetiikkaostoksia ja synttäriarvonnan voittaja

Koskaan ei pitäisi luvata mitään, jos luvatessaan jo tietää ettei lupausta pysty noudattamaan.Tällä kertaa mun kohdalla kyse oli kosmetiikasta. Olin nimittäin ajatellut joulukuussa, etten osta mitään uutta alkuvuonna ennenkuin vanhat loppuu sillä kaapeissa on kosmetiikkaa pientä (tai isompaa)-riittävästi.
Mutta sitten ilmestyi Orflamen uusi kuvasto ja niin hyviä tarjouksia, etten voinut olla naputtamatta tilaustani. Hyvä niin, sillä olen viettänyt jo monta hyvää hetkeä näiden ihanien tuotteiden parissa.
Ja koska kyseessä on ns käyttötuotteet, en pode näistä huonoa omaatuntoa.
Ihan  ekaksi esittelen  ORIFLAMEN LOVE NATUREL  sarjan coconut water & melon  suihkusaippuan ja vartalovoiteen. Nämä tuotteet käy täydellisesti hyvin yksiin ja tuoksumaailman on todella onnistunut.Kookoksen hentoinen tuoksu sulautuu meloniin ja kun suihkunraikkaana rasvaan tällä body lotioilla, pääsen hetkeksi paratiisiin.
Ihana kaksikko!Huulituotteita en ole Oriflamelta vielä aiemmin kokeillutkaan ja siksi tilasin tätä huulivoidetta,joka sisältää PLUMPING-tekniikkaa, joka aktivoi huulten verenkiertoa.
Huulivoiteen hylsy on kaunis, mutta toisaalta en tykkää kun pakataan turhaan pahviin tai muoviin.Tässä tapauksessa pahvinen kotelo oli mielestäni ihan turha.
Voide hieman kihelmöi huulilla, kuten vastaavat hieman huulia turvottavat voiteet taitavat

Lue koko postaus tästä