Kosmetiikkasuosikit | Toukokuu 2020

*Saatu ilmaistuote

Nyt eletään taas kerran kuukauden viimeisiä päiviä ja on aika tehdä katsaus toukokuun kosmetiikasuosikkeihin! Tässä kuussa valinnat olivat hyvin selkeät itse asiassa jo kuun alkupuolella eikä mieleni viikkojen kuluessa muuttunut mihinkään. Olisin halunnut valita tähän pari tuotetta enemmänkin, mutta koska olen päättänyt pitäytyä viidessä tuotteessa per postaus, en lähtenyt tapojani muuttamaan. Niistä parista tuotteesta kuulette siis ehkäpä kesäkuun suosikeissa, mikäli mieleni ei ole muuttunut! Tällä kertaa valintoihin osui vain yksi meikkituote, mikä on mulle melko poikkeuksellista, sillä monestihan nämä kuukauden suosikkini ovat nimenomaan meikkipainotteisia. Vaihtelu kuitenkin virkistää, eikö! Seuravaaksi tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:

Senja Cosmetics Matte Magic Day & Night Cream* on Senjan kahdesta voiteesta kevyempi versio. Tuhdimpi onkin mulla joskus ollut kuukauden suosikeissa, mutta tämä kevyempi ja paremmin päivävoiteeksi soveltuva ei. Ja pakkohan se oli tähän ottaa mukaan, sillä olen nyt tämän kevään aikana täysin ihastunut tähän voiteeseen! Mulla on tämä siis mun tämän vuoden pannuprojektissa eli olen senkin

Lue koko postaus tästä