Kosmetiikkavuosi 2018


Mitkä kosmetiikkatuotteet vuonna 2018 ihastuttivat? Entä mitkä brändit nousivat silmissäni kiinnostavimmiksi? Halusin kirjoittaa jonkinlaisen koosteen liittyen vuoden 2018 kosmetiikkatuotteisiin, painottaen pääasiassa niitä hyviä tuotteita ja lopulta päätin rustata muutamia kysymyksiä oman makuni mukaan ja vastailla sitten niihin. Vuonna 2018 mun kosmetiikan ostaminen väheni ainakin näin mututuntumalla ajateltuna melko paljon. Isommat ja kalliimmat hankinnat jätin monesti tekemättä ja keskityin enemmän käyttämään niitä kaapissa jo olevia tuotteita. Toisaalta kyllä sitä rahaa on silti mennyt ihan mukavasti ihan jo niihin perustuotteisiin, joita kuluu tasaiseen tahtia ja tokihan sitä piti välillä itseään myös hemmotella!

Vuoden 2018..


Parhaat luomiväripaletit?
Tänä vuonna lanseeratuista sanoisin parhaimmiksi Urban Decayn Born To Runin sekä Anastasia Beverly Hillsin Norvinan. Myös Jeffree Starin Blood Sugar vaikuttaa upealta ja on yksi vuoden kiinnostavimpia uutuuksia, mutta sitä en ainakaan vielä kuitenkaan omista itse.

Mielenkiintoisimmat brändit?
Oon tutustunut tämän vuoden aikana moneenkin uuteen brädiin, mutta mielenkiintoisimmat uudet brändit juuri mulle ovat olleet Masque Bar, Mizon, Alamar Cosmetics sekä Flow

Lue koko postaus tästä