Kosmetologini hyvä neuvo kuivalle iholle

Kävin kasvohoidossa, pitkästä aikaa. Olen käynyt pääsääntöisesti samalla kosmetologilla jo parikymmentä vuotta, joten hän tuntee minut ja ihoni todella hyvin.

Minulla on ollut silmänalusiho kuiva ja punoittava jo pitkän aikaa. Johtunee pakkassäästä ja siitä, että silmäni vuotavat aika helposti. kosmetologin mukaan suolainen kyynelneste ”polttaa” silmäkulmat ja silmänaluset karrelle, ja vuotaminen johtuu kuivista silmistä.

Kosmetologini suositteli menemään kotiin apteekin kautta ja ostamaan tätä lääkevoidetta, joka auttaa hänen mukaansa parhaiten kuiviin läiskiin iholla. Voide on hänen mukaansa hyvin siedetty, eikä sisällä allergeeneja.


Aco Miniderm siis on tämän voiteen nimi, ja se sisältää 20% glyseriiniä. Muita aineita löytyy tuoteselosteen mukaan seuraavasti:

”Mitä Miniderm sisältää – Vaikuttava aine on glyseroli 200 mg/g. – Muut aineet ovat hydrattu rapsiöljy, kolesteroli, glyserolimonostearaatti, makrogolistearaatti, setostearyylialkoholi, dimetikoni, kevyt nestemäinen parafiini, kiinteä parafiini, vaseliini, etyyliparahydroksibensoaatti (E 214), metyyliparahydroksibensoaatti (E 218), puhdistettu vesi.”

Voide itsessään on paksuhkoa ja kosmetologini neuvo on taputella sitä kuiville ihopaikoille niin paljon kuin iho sitä imee. Voide on aikalailla paksua

Lue koko postaus tästä