Kotiinlähtö lähestyy – jäähyväisajelu Los Silosiin

Kotiinlähdön hetki alkaa pian olla käsillä. Lennämme Teneriffalta Suomeen Berliinin kautta, jossa vietämme kolme yötä. Viime vuonna teimme paluumatkan Torreviejasta Venetsian ja Budapestin kautta. Tuon matkan postaukset löydät 2017 huhtikuun kohdalta. 2016 puolestaan vietimme muutaman päivän Pariisissa. Berliinissä emme ole käyneet pitkään pitkään aikaan, joten on mukava nähdä miten kaupunki on muuttunut näiden vuosien aikana. Vaikuttaa siltä, että se on hyvin trendikäs ja suosittu paikka nykyään.

Eilen teimme eräänlaisen jäähyväisajelun, joka suuntautui Los Silosiin. Ilma oli aurinkoinen ja matkan varrella saimme ihailla upeita pohjoisrannikon maisemia. Ensimmäinen talvi on nyt takana ja täytyy sanoa, että olemme tyytyväisiä ratkaisuumme vaihtaa mantere tähän saareen. Puoli vuotta on kulunut nopeasti. Olihan meillä aikamoinen remontti tämän asunnon kanssa ja monenlaisia asioita hoidettavana. Ensi syksynä onkin jo rauhallisempaa ja meillä on enemmän aikaa tutustua uuteen talvikotisaareemme.

Los Silosissa, tarkemmin sanoen Puertito de los Silos Siborassa,  kävimme heti syömässä kala-aterian rantaravintolassa. Sibora on hyvin hiljainen loma-alue, jossa ei juuri palveluja ole.

Lue koko postaus tästä