Kotini parhaat kirppislöydöt osa 2


Kuten jo tiedättekin on kodissamme paljon ”parhaita” kirppislöytöjä.Ensimmäisessä osassa suurin osa kirppislöydöistä oli alakerrassa.Tällä kertaa kurkataan vähän yläkertaankin.
Meidän makuuhuoneeseen sänky on ostettu Tori.fi kautta.Lahden huonekalutehtaan kaunis metallirunkoinen sänky.Tämä on yksi kalleimmista kirppisostoksistani.Maksoin sängystä 90€ ja sain sen itselleni kotiinkuljetettuna.Yöpöydän olen saanut ystävältäni Sirpalta ilman mitään korvausta.Seinässä on Vallilan tapetti, jonka siskoni osti minulle lahjaksi.

Sängyn vastaisella seinällä on oman alueen fb kirpparilta saamani iso ikkunanpoka ja sitä koristaa blogiystävältäni Kikiltä saadut talovalot.

Lohjan suurkirpparilta löysin nämä ihanat kynttilänjalat muutamalla eurolla kappale.Nämä ovat yksi kauneimmista kirpparilöydöistäni.

Eteisestä löytyy yksi vanhimmista löydöistäni, Tallinnan mustalta torilta ostamani helmitaulu.Helmitaulussa roikkuu niin ikään kirpparilta löytämäni Pentikin kranssi.Kuluneet suutarin kenkälestit, näihin on tehty varmasti hienoja miesten kenkiä.Ostin nämä Forssan kirpparilta 8€:lla.Siinäpä oli taas teille hetkeksi sulateltavaa.Löytyykö näistä jotain, minkä huolisit omaankin kotiisi?
Ihanaa tiistaita teille kaikille <3

Lue koko postaus tästä