KOTONA KOTIMAISTA

Meidät on määrätty äärimmäiseen tehtävään, sohvalle istumiseen.

Kukaan ei kuitenkaan ole määrännyt, että emme saisi nauttia siitä. Haastamme teidät viettämään 27.3. perjantaina ”Kotona Kotimaista”-päivää. Idea on yksinkertainen. Nautitaan kotona illasta normaaliin tyyliin, mutta jaetaan omat kotimaisen pienyrittämisen tukitoimet tunnisteella #kotonakotimaista sosiaalisessa mediassa, koko kansan ihasteltaviksi.


Kotona Kotimaista –hanke on muutamassa päivässä koonnut satoja yrityksiä joka puolelta Suomea viettämään Kotona Kotimaista –päivää. Mukana on yrityksiä kaikista kokoluokista ja miltei kaikilta toimialoilta, joka kolkasta Suomea. Hankkeen ideana on että joka päivittäisissä valinnoissa suosittaisiin kotimaista vaihtoehtoa, on kyse sitten elintarvikkeesta, muusta tuotteesta, palvelusta, kulttuurista tai viihteestä.

Kotona kotimaista –hanke on vapaaehtoisvoimin rakennettu ja tavoitteena on auttaa suomalaisia kuluttajia löytämään paikallisia pientoimijoita, heidän kauppojaan ja puotejaan sekä käyttämään heidän tuotteitaan ja palveluita. Heti alusta hanke sai taakseen nimekkään Kummi- porukan. Vappu Pimiän, Jaana Pelkosen, Janni Hussin, HP Parviaisen ja Pippa Laukan antaessa kasvonsa suomalaisten yrittäjyyden puolesta, löysivät kuluttajat ja yritykset palvelun nopeasti.


Koko Suomi kutsutaan KOTONA KOTIMAISTA –päivän

Lue koko postaus tästä