KOTOTEKOJA – Ihanasti itse tehty


Kirja saatu arvostelukappaleena Tammi Kustannusosakeyhtiöltä

Postaus sisältää affiliatelinkin

Mikäpä voisikaan olla parempi päivä tälle postaukselle kuin Aleksis Kiven päivä, suomalaisen kirjallisuuden päivä! Nimittäin Blogisisareni Sanna on julkaissut kirjan ”Kototekoja – Ihanasti itse tehty”.
Olen käsityökirjojen hankkijana hieman valikoiva – kauppakoriin tarttuu yleensä lähinnä vain virkkauskirjoja, sillä sukkapuikot pysyttelevät suurimman osan vuodesta laatikostossa – aika ajoin iskee inspiraatio ja sukkia saattaa syntyä useampi kappale. Sannan Kototekoja -kirja on kuitenkin jo ulkoisesti kuin karkki – kirjan sävyt iskivät allekirjoittaneeseen kuin tuhat volttia enkä ollut vielä edes avannut kirjaa. 

Kirja sisältää mukavan vaihtelevasti erilaisia tekniikoita ja materiaaleja, joista valita. Jos virkkuukoukku tai sukkapuikot eivät istu käteen niin aina voi testata kirjontaa, ompelua tai kankaanpainantaa. Kirja jakautuu viiteen eri osa-alueeseen: kaunista ylle, ihana arki, inspiroiva juhla, tyylikkäästi tallessa, koti kauniiksi sekä ihanasti mukana. 
Kirja sisältää vinkkejä mm. siihen, miten opitaan kototekoilijaksi ja miten se tehdään kestävästi. 


Omat lempparit kirjassa liittyvät yllättäen virkkaamiseen, joten jossain vaiheessa kokeiluun lähtee virkattu saippuapussi, vohvelisiivousliina tasseleiden

Lue koko postaus tästä