Koukussa Skamiin

Nyt se tapahtui sitten minullekin. Jäin koukkuun Skamiin.

kuva: norwegianamerican.com
(Kiitoksia vain Teresalle, joka mainitsi flunssapostauksessani kyseisestä ohjelmasta…!)

Alkuviikosta aloitin katsomaan Skamia melko epäluuloisella asenteella, koska kyse on kuitenkin nuorten ohjelmasta ja päähenkilöt ovat – tiddidii! – teinejä. Mutta kuinka kävikään: yhtäkkiä vietän kaikkea muuta kuin villiä perjantai-iltaa, kun katsoin putkeen ties kuinka monta jaksoa Skamin kolmatta tuotantokautta. Eli sen sijaan että itse olisin ollut ulkona viilettämässä, niin vietinkin viikonloppuni katsoen kuinka nuoret juhlivat ja kamppailevat ihmissuhdekiemuroissaan.

En oikeastaan osaa edes sanoa miksi sarja koukuttaa. Jotenkin se on sellainen aivot narikkaan -ohjelma, jossa kuitenkin tapahtuu aina jotain. Toisaalta sitä jää haikailemaan omaa nuoruutta, että kuinka huoleton se oli… ja toisaalta myös harmittaa se, miksei se omalla kohdalla ollut niin bilerikasta mitä sarjassa tuntuu olevan.

Skamn myötä olen kaivanut myös joitain kirkkaampia huulipuniani takaisin käyttöön, sillä huomasin katselevani aina millaista huulipunaa Nooralla aina oli. Ja ai että miten hyvältä onkaan tuntunut käyttää taas kirkkaanpunaista huulipunaa, etenkin näin

Lue koko postaus tästä