Kuhaa Walewska

Meillä syödään usein kuhaa, ja tämä on ehkä tämän hetken suosikkiversioni siitä! Siihen liittyy myös tarina. Netistä löytyy tämä tarina ja pilvin pimein ohjeita. Tässä yksi, joskin mielestäni siihen kuuluvat sienet ja joissakin vanhimmissa versioissa myös höyrytetyt parsakaalinnuput. Me käytimme nyt paperinohuksi leikattuja kanttarelleja ja jätimme kaalin pois.



Ohje saattaa vaikuttaa monimutkaiselta, mutta sitä se ei ole ollenkaan! Tulos on herkullinen! Meillä ei ollut pursotinta tehdä sööttejä pommes duchésse -ruusukkeita uunivadin ympärille, mutta lopputuloksessa ruokalusikoittenkin avulla muotoillut näyttävät ihan hyviltä, vai mitä?

Aiemmin laittamani ohjelinkin mukana on linkki ruokalajin historiaan.

Lue koko postaus tästä