Kuinka meillä meni joulu

Mun jouluni alkoi poikkeuksellisesti jo 21. päivä joulukuuta parilla vapaapäivällä, yleensä oon useana vuonna ollut töissä siihen 23. päivään asti, joten nyt olin superonnellinen etenkin kun ne päivät osui vielä viikonlopulle jolloin mieskin oli vapaalla. Kaiken kukkuraksi N jäi vielä kotiin – hän mietti olisiko lähtenyt toisaalle viettämään perheensä kanssa joulua, mutta jäikin kotiin – joten sain nauttia hänen kanssaan Joulupäivänkin ihan vain kotosalla. En muista milloin viimeksi arkena oon saanut olla N:n kanssa jopa neljä päivää putkeen, jos siis lomia ei lasketa.

Me vietimme jouluaaton mun siskoni luona, haimme sinne mennessämme myös äitini ja mummini matkan varrelta. Joulu sujui hyvin rauhallisissa merkeissä, nimittäin me…

…istuskeltiin ja juteltiin, syötiin mahat täyteen herkullista jouluruokaa – minäkin söin tänä vuonna ehkä ennätyksellisen paljon, syötiin siskon tekemää ihanaa kakkua, leikittiin ja pelattiin lasten kanssa, jutusteltiin joulupukille, avattiin paketteja, pelattiin aikuisten kesken lautapeliä.
Pitkästä aikaa saatiin tosiaan pelata myös ihan aikuisten kesken Monopolya, jonka sain joululahjaksi siskoltani.

Lue koko postaus tästä