Kuinka monta? Kosmetiikkahaaste!

Lindan blogissa oli jälleen mielenkiintoinen postaus, jonka nappasin itselleni. Aiheena on kosmetiikan määrä eli kuinka monta mitäkin tuotetta omistaa tai muuten vaan kosmetiikkaan liittyviä määrälllisiä juttuja. Nyt sitten meikäläisen kvantitatiinen luotaus omaan kosmetiikkamaailmaan.

The Ordinary jemma on suorastaan kutistunut.
Kuinka monta kosmetiikkatuotetta omistat yhteensä?Kosmetiikkaomaisuuden inventaario olikin erittäin mielenkiintoista myös itselleni. Laskin, että minulla on kosmetiikkaa tällä hetkellä 441 kappaleen verran. Kuulostaa isolta määrältä, mutta ei niin suurelta kuin uumoilin. Olen pitänyt pientä ostotaukoa kesän ja alkusyksyn ajan, että saan varastojani pienennettyä ja olenkin siinä onnistunut, koska lukumäärä on noinkin ”maltillinen”. Omasta mielestä ainakin.
Kuinka monta meikkipussia sinulla on?Minulla on meikkipusseja kymmenkunta, joista käytössä on kerralla kaksi käsilaukussani. Toisessa on meikit ja toisessa kaikenlaista muuta ”kauneusroinaa” ja muutakin tarpeellista, kuten käsivoidetta, peili, käsidesi, pinsetit, nenäliinoja, kasvosilkkipaperia, vanupuikkoja, laastareita ja muuta sen sellaista. Loput meikkipussit ovat varameikkipusseja ja matkustelumeikkipusseja.
Kuinka monta eri putelia käytät suihkussa käydessäsi?Minulla käytössä kerrallaan kaksi shampoota ja kaksi hoitoainetta, sekä kolme suihkusaippuaa/-geeliä.