Kuinka Nutella tekee naisen…


Celeste Barber – ihan vieras tyyppi. Aula & Co:n esittely hänen kirjastaan kuitenkin kiinnitti huomioni. Tuon kirjan haluan lukea. Ja niin myös luin.
Kirja ei ollut ihan sitä mitä ajattelin. Luulin kyseessä olevan kuvakirjamainen, ikäänkuin vitsikirja hauskojen kuvakollaasien muodossa. Kirja, jossa parodioitaisiin median ja somemaailman kauneusihanteita ja poseerauksia. No, tavallaan kirjan aiheet pyörii juuri noissa, mutta kuvia kirjasta ei kantta lukuunottamatta löydy. Ja se vähän harmitti. Olen nimittäin käynyt Celesten instasivulla nauramassa vedet silmissä useammankin kerran. Olen jopa toteuttanut kuvista omia versioita, mutten tosin julkisesti.
Celeste Barber on näyttelijä ja koomikko, ja sittemmin hänestä tuli instatähti vastattuaan itse keksimäänsä kuvahaasteeseen. Kyseisessä haasteessa hän tekee omat versionsa julkisten somekuvista ja kyseisellä ”nostekuvalla” hän teki kimkardashianit ja nousi suurinpiirtein päivässä sometähdeksi. Tosin itse hän ei moisesta tähteydestä piittaa, eikä suostu sen turvin mainostamaan rahan ja ilmaisten tuotelahjoitusten takia asioita, joihin ei usko. Eikä  muutoinkaan. Celeste Barber näyttää vähät välittävän instatilinsä saldosta.
Tämä on haaste tuntui

Lue koko postaus tästä