KUINKA PENTU ON KOTIUTUNUT

Me elämme tällä hetkellä niin pentukuplassa, että meidän päivän asioista noin 95% liittyy jotenkin pentuun. Juuri naureskelin miehelleni, kun viestittelimme aamulla, että meidän keskustelut liittyvät nykyään aika pitkälti siihen onko pentu tehnyt tarpeitaan. Noh aikansa kutakin…

Tosiaan halusin tulla hieman kirjoittelemaan pennun kotiutumisesta ja mitenkä meillä nämä muutamat päivät ovat nyt menneet.

Rokalla veti maha sekaisin parina yönä, mikä aiheutti meille huolta ja monta kysymysmerkkiä. Testasimme ensimmäisen ripuluyön jälkeen jättää ruoasta jauhelihan pois ja vatsa rauhoittuikin aamupäivän ja päivän ajaksi. Päivä- ja iltaruoalla annoimme taas ruoan joukkoon jauhelihaa, mutta puolet siitä mitä pitäisi, eli vain ½ ruokalusikallista. Vatsa veti sekaisin ennen puoltayötä ja siitä taas koirankakan täyteinen yö alkoi.

Eilen sitten jätimme kokonaan jauhelihan pois ja vatsa on pysynyt hyvänä. Tämä on jotenkin ihan ihme juttu, koska kasvattajat ovat käyttäneet samaa jauhelihaa, joten luulisi, että pentu olisi siihen jo tottunut. 

Kakkashowta lukuunottamatta kaikki on mennyt tähän asti ihan kivasti Rokan kanssa. Rokka on tutustunut

Lue koko postaus tästä