Kuinka ylläpidän viileän vaaleaa sävyä hiuksissani?


Lukuisat vaaleahiuksiset kamppailevat jatkuvasti saman ongelman parissa – kuinka välttää hiusvärin kellastuminen ja ylläpitää viileää sävyä hiuksissa? Joudun myös itse miettimään hiustenpuhdistus- ja hoitotuotteita valitessani näitä asioita, sillä se nyt vaan on valitettava tosiasia, ettei omiin hiuksiini kampaajalla kahden kuukauden välein tehty viileä taittosävy pysy hiuksissa, jos sitä ei itse koita ylläpitää. Tässä postauksessa olen listannut tuotteita, joita itse käytän ylläpitämään hiusteni viileää vaaleaa sävyä. Kuulen mielelläni myös teidän mielipiteenne asiaan liittyen oli hiustenne väri sitten mikä tahansa. Millä te ylläpidätte hiustenne sävyä vai pyrittekö lainkaan ylläpitämään sitä?

Biozellin hopeashampoo, -hoitoaine ja -kuivashampoo sekä Four Reasonsin hopeakuivashampoo saatu blogin kautta. Muut tuotteet itse ostettuja.

Hopeashampoot ovat totta kai avainasemassa, kun halutaan taittaa hiusten keltaisuutta ja ennaltaehkäistä sen syntymistä. Itse omistan tällä hetkellä viisi eri hopeashampoota, joista osa taittaa keltaisuutta paremmin ja osa hieman heikommin. Fudge on ollut jo vuosien ajan ihmisten suosiossa, enkä ihmettele, sillä se on yksi parhaimpia hopeashampoita mitä

Lue koko postaus tästä