Kukkaketo kynsillä

Voihan Blogger minkä oot mennyt tekemään!! Blogger on päivittänyt vähitellen uuteen ja nyt kun aloittaa kirjoittamisen on ulkoasu muuttunut täysin. Voisin heittää hanskat naulaan ja poistaa bloggerin kirjanmerkeistä. Kaikki tarvittavat kuvakkeet ja asetukset on hukassa. Mikään ei toimi niin kuin aikaisemmin tai ei ole helposti löydettävissä. Kuvat pitää lisätä yksitellen hitaasti ja ne ei siirry tässä muokkaustilassa, tekstin tasaus on monen valikon takana, kuvakoon muuttaminen hankalaa… mä en jaksa opetella uutta!  
Nämä kynnet tein Picture Polishin Stay home -haasteessa. He ovat joka viikolle suunnitelleet swatchaus tai koristeluhaasteen. Ensimmäisenä koristeluaiheena oli ”fabulous floral”. Lähdin siveltimellä maalaileen erivärisiä kukkia valkoiselle pohjalle ja lopputuloksen mattasin. Näistä tuli oikeesti kivat! 
Haastessa saa käyttää max. 5 eri PP sävyä + mitä vain mustaa ja valkoista korostukseen. Näissä käytin: bright white, new york, spring, summer ja kryptonite sekä vähän mustaa lakkaa. 

Mun pitää kyllä nyt sulatella tätä muutosta ja miettiä tulevaa. Ehkä tämä on vain alkujärkytys tai siis toivottavasti