Kukko akkoine!

Niin siinä sitten kävi.Ajattelin, että nyt pidetään ihan pikkuruinen tauko siis todellakin vain pikkuruinen tauko seuraavan kanalauman otossa, mutta!
Siinä kävi niin, että ensin tuli yksi, sitten toinen, ja kohta niitä olikin 10,  kunnes niitä sitten olikin  yllättäen 18.Juuri näinhän se sussexien omistajakin mulle virkkoi, kun ensimmäisiä sussex kanoja hain. No nyt menee jo kymmenyksen yli meikäläisenkin kanalassa.
Viime viikolla haettiin Light Sussex kanoja 4 ja samaa sakkia oleva kukko.Kukko tuli siis taloon ja tälläkertaa kiekuva kukko akkoineen.Tämä kukko on 24 viikkoinen ja kantaa nyt meillä nimeä Cornell.Sai Gustav kukko rinnalleen isomman kukon ja Cornell hoitaa nyt valvojan ja lauman johtajan hommaa toistaiseksi.Mikä mut nyt sai sitten ottamaan kolmen nousevan kukon sekaan yhden ison? No ensin piti otta toinen sussex kukko joka olisi nuorikko, mutta päätin sitten viime tingassa ottaakin tämän ison. Iso ihan siksi, että uudet kanat eivät olleet vielä nuorikoita, tosin eivät muniviakaan. Muihin lauman kanoihin verrattuna kuitenkin hieman isompi kokoisia

Lue koko postaus tästä