Kulttuuria viikonloppuna Helsingissä perheen kanssa

Mulla oli yhtenä lauantaina harrastukseeni liittyvä kosmetiikkakokous Helsingissä. Otettiin se perheen kanssa pienen loman kannalta. Mies ja poika lähtivät siis mukaan. Teimme asunnonvaihdon siskon perheen kanssa ja meillä oli yöpaikka Lauttasaaressa. Siskon perhe taas lähti viettämään Turku viikonloppua. Mukavaa vaihtelua.
Lauantai meni siis itselläni kouluttautuessa/kokoustellessa. Mies ja poika kävivät ajelemassa erilaisilla joukkoliikennevälineillä. Poika rakastaa junia.

Koivusaaresta pääsee nykyään niin näppärästi metrolla kulkemaan. Pääsimme nyt testaamaan laajennettua metroliikennettä ja se kulkee niin näppärästi aivan läheltä siskoni kämppää.
Äiti pääsi leikkimään prinsessaa Stockmannilla.
Mies ja poika kävivät mm. Itäkeskuksessa ja ihastelemassa Ankallistaidetta Ateneumissa. Tosin poika oli siinä vaiheessa nukahtanut rattaisiin ja mies sai rauhassa kierrellä. Sääli pojalle, joka innoissaan odotti taulujen katselemista.
Kokoukseni loppuessa treffasimme keskustassa ja kävimme Stockmannilla katsomassa leluja ja ostamassa hieman herkkuja illaksi. Lauantai-iltana katsottiin tietysti Putousta.


Sunnuntaina nukuttiin hyvin ja sitten taas metrolla huristeltiin keskustaan. Itsekin halusin Ateneumissa käydä katsomassa ”Aku Ankka -taulut”. Pääsi poikakin ihastelemaan tauluja.
Ateneumin reissustamme voit lukea jutun täältä. Kävimme syömässä Frans & Amelie

Lue koko postaus tästä