Kummitus syntymäpäivät


Meillä vietettiin lokakuussa pojan syntymäpäiviä. Viisi vuotta täyttävä päivänsankari halusi kummituskakun. Muita toiveita ei ollut, mutta lähdin siitä ideoimaan teemaa kummituskakun ympärille.

Nämä tarjoilut sopivat myös vaikka Halloweeniin. Ajattelinkin joku vuosi yhdistää lapsen syntymäpäivät ja Halloweenjuhlan, kun ovat kuitenkin sen verran samaan aikaan.

Kummitukset kun ovat kovin valkoisia ja meidän keittiönkin tulin pari vuotta sitten maalanneeksi takaisin valkoiseksi niin pöytä kaipasi väriä. Vastaus löytyi katsomalla ikkunasta ulos sillä lokakuun alussa oli vielä upea ruska. Kävin keräämässä puiden lehtiä ja ostin kaupasta muutamat koristekurpitsat. Tuli myös syksyä pöytään siis.


Ostin kaupasta pussillisen tikkareita ja taittelin päälle valkoista servettiä. Kiristin sen narulla ja mustalla tussilla piirsin naamat..

Kummitustikkarit sain kivasti esille, kun kehitin tyhjästä kananmunakennosta alusen. Liimasin vain ympärille valkoisen paperin ja taittelin nätisti kasaan päistä. Veitsellä avustin tekemään reiät joihin sain tikkarit pystyyn. Helpoa ja nopeaa!


Kuivakakkuna oli perinteinen paholaisen kakku. Sehän sopii jo nimensäkin ansiosta hieman pelottaviin juhliin. Valkoisella kuorrutteella sain kakun tuunattua haamuteemaan sopivaksi.

Lue koko postaus tästä