Kun äidillä menee hermo pehmoleluihin


Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin kompastella pehmoihin tai keräillä niitä sängylle lattioilta. Ne eivät mahdu koskaan mihinkään ja muutenkin ovat aina tiellä. Meillä oli aikanaan kiva säkkituoli, jonka tein farkuista mutta päätimme lahjoittaa ison määrän pehmoja uusiin koteihin, että sitä säkkituolia ei enää tarvittu kun lähes kaikki pehmot lähti nurkista.

Lähtikö sitten kuitenkaan? 

Tässä muutama päivä sitten huomasin, että pehmoja oli edelleen iso määrä ja jonnekkin ne on laitettava, en kestä niiden pyörimistä lattioilla. Pengoin kangaslaatikoita, eikä löytynyt mitään käyttökelpoista. Siksipä oli pakko lähteä käymään Nihtisillan Kierrätyskeskuksen myymälässä ja siltäpä löytyi heti sopiva pitsiverho suunnitelmaani. Joskus on ihan pakko hakea jos ei löydy mitä etsii. Varsinkin kun sen saa heti käyttöön. Pesun ja kuivatuksen jälkeen mies asensi pitsiverhon pojan sängyn yläpuolelle pehmojen omaksi riippumatoksi. Siellä on hyvä kelliä ja katsella pojan touhuja. Kaikkein rakkaimmat jätettiin sängylle loikoilemaan.

Olen super tyytyväinen tähän sisustus ideaan. Samoja ideoita löytyy Pinterestistä monenlaisia ja jokaiseen huoneeseen sopivia.

Lue koko postaus tästä