Kun aina ei vain ole hyvä fiilis

Mä oon täällä aiemminkin puhunut mielenterveysongelmista ja koen, että niistä on tosi tärkeetä puhua. Mä oon kertonut teille mun terapiassa käynnistä, joka itseasiassa loppui kesäkuussa. Päätettiin terapeutin kanssa, että mulla menee jo sen verran hyvin, että ei nähdä tarvetta jatkolle. Tiedättekö miten pelotti ajatus siitä, että en pääse enää sinne jos hätä iskee? Se turva oli kuitenkin tähän asti olemassa, että jos oma vointi huononee niin sinne pääsee. Nyt ei enää pääse. Hyvin on kuitenkin mennyt. Tähän asti..Aloitin siis terapiassa käynnin ahdistuneisuuden ja käsistä lähteneen paniikkihäiriön takia, josta tässä postauksessa kerron tarkemmin. Sitä aiemmin olin myös kärsinyt masentuneisuudesta (huom. eri asia kuin itse masennus!) ja voimakkaista yksinäisyyden tunteista, joista en ole kärsinyt pitkään aikaan. Nyt masentuneisuus on tullut takaisin. Mulla tää on onneks vähän kausittaista ja yleensä pääsen täältä kuopasta ajan kanssa ja yksin takaisin ylös. Mutta tiedättekö, kun elämässä tulee joku vastoinkäyminen tai ikävä asia tai tapahtuma ja se

Lue koko postaus tästä