Kun elämä herättää lääkärillä käynnin jälkeen + juoksuohjelman 2 viikko

Moikka taasen kaikille. Vähän on hiljaiseloa ollut, ja tarjoitus oli laittaa jo eilen jatkoa juoksemisesta, ja niitä omia fiiliksiä siitä. Mutta, suunnitelmat muuttuivat ja melkein kaikki sai uuden merkityksen.

Menin päivystykseen tuossa viime keskiviikkona, kun verenpaineet alkoivat paukkumaan ihan omiaan maanantaina. Ihmettelin tätä kovasti, sillä aika pitkälti tähän asti olivat olleet hyvät: 110/67..nyt ihan puskista 160/88 jne. Vain levossa rauhottui. Samoin syke hyppäsi kävellessä vähän pihalla120bpm, kun normisti saa tehdä fyysistä hommaa aika paljonkin, että nousee tuohon.

Pelkäsin sukurasitetta tietty, eli jotain sydän- ja verisuonijuttua ja olin oikeastaan jo asennoitunut siiheen. Jotain sinne suuntaan ja se hoidetaan. No problemos.

Sydänfilmit otettiin, paineet maatessa 158/88..great. Entsyymit olivat ok, ja sydänfilmi normi, huh! Sitten näin lääkärin, ja juteltiin. Meinasi, jos vaikka kilpirauhasissa on jotain ja  määräsi verta antamaan labraan.
Oikeastaan pelkäsin, että onkohan kolestrolit ja sokerit poissa tolaltaan, ja ehken kilpparit… mutta muuta en osannut sitten pelätäkkään. Perjantaina labraan klo 7.10. Done.
Omatoimisesti sitten kävin omakannasta tutkimassa

Lue koko postaus tästä