Kun kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan

Tänään jo aamulla kerroin Instagramissa että viime viikonloppu ei meidän osalta mennyt ihan (ok, ollenkaan..) suunnitelmien mukaan..

Minulla oli helmikuun 9. päivä ja 14. päivä oli ystävänpäivä, mutta meidän kiireiden vuoksi ei olla ehditty juhlistamaan niitä aiemmin. Suunnitelmissa oli siis lauantaina mennä yhdessä ulos syömään ja katsoa jotain hyvää leffaa ja juoda vähän viiniä. Tietenkin hieman harmitti kun ei ehditty juhlistamaan synttäreitäni oikeana viikonloppuna, joten olin odottanut tätä viikonloppua kuin kuuta nousevaa!
Aamu alkoi hyvin, heräiltiin rauhassa ja syötiin aamupalaa, suunnitelmissa oli käynnistää päivä pitkästä aikaa yhteisellä salitreenillä. Matiaksella oli kuitenkin vähän voimaton olo, joten päädyin lähtemään itse lenkille auringonpaisteen kunniaksi. Sen jälkeen sitten alettaisiin miettimään, käytäisiinkö jossain vielä kiertelemässä yhdessä ennen iltaa. Lenkki sujuikin tosi hyvin ja juoksin melkein tunnin kun juoksu tuntui niin kevyeltä ja fiilis oli korkealla!

Kun tulin kotiin, Matiaksen olo oli huonontunut entisestään. Sovittiin sitten, että ei ole järkeä lähteä ulos syömään kun toinen on huonovointinen. Kaiken lisäksi

Lue koko postaus tästä