Kun loma ei tunnukaan lomalta

Olen ollut nyt lomalla kolme viikkoa ja muutama olisi vielä edessä.Minusta loma vain ei ole tuntunut lomalta.Olen kyllä nukkunut pitkään ja rentoillutkin, mutta mieli ei ole lomaillut.Tunne on todella ikävä ja alkaa ärsyttämään minua ihan toden teolla.
En osaa jotenkin nauttia vapaista.Minulla on koko ajan mielessä, että kohta pitää taas palata töihin.En voi omaa työtilannettani täällä blogissa tämän enempää avata, mutta tiedän tämän tunteen johtuvan juurikin tuosta tilanteesta.
Kaikki pidempään blogiani lukevat tietävät, että pidän työstäni lasten kanssa.Mielestäni olen siinä vielä varsin hyvä.Lisäksi tykkään kaikista paperitöistä, joita saan tehdä hoitotyön lisäksi…Voitteko kuvitella?Kuten voitte huomata, tykkään työstäni ja parastahan on hyvät työkaverit.
Nyt tarvitsenkin teidän neuvoja!Miten saan tuon mielenikin lomalle?Kaikki neuvot otetaan vastaan, tilanne on nyt sen verran akuutti.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille <3

Lue koko postaus tästä