Kun maku muuttuu – sisustushaaveita

Sisustustyyli muuttuu aina ajan myötä ja nyt oon löytänyt itselleni uuden tyylin ja mun tekisi mieli laittaa suunnilleen koko kämppä uusiksi. Mun sisustuksen värimaailma oli pitkään valkoinen & vaaleanpunainen. Nyt kaipaan vähän enemmän maanläheisyyttä. Valkoinen, beige & vaaleapuu sekä viherkasveja. Viherkasvit ei ole mulle kyllä kovin hyvä idea, koska olen toivoton mitä tulee kasvien hengissä pitämiseen. Pitäisiköhän hankkia tekokasveja? 😀kuva 1 täältä | kuva 2 täältä | kuva 3 täältä

kuva 1 täältä | kuva 2 täältä | kuva 3 täältä
Mun on onneksi melko helppo lähteä muuttamaan sisustusta tähän suuntaan. Mulla on aika paljon valkoista. Tarviin vain lisää puuta, beigeä sekä niitä viherkasveja. Oon haaveillut myös uudesta sohvasta jo pitkään, koska toi mun nykyinen on niin pieni, mutta se on jotenkin niin kivan värinen ja mallinen muuten, etten kuitenkaan hannoisi luopua.

Lue koko postaus tästä