Kun muut, niin minäkin eli FaceApp!

Kun muut, niin minäkin eli FaceApp! Meitsi vanhana ja meitsi nuorena. Eilen ja tänäänkin näitä nimenomaan iäkkäitä FaceApp:llä loihdittua harmaita hapsia on näkynyt paljon somessa ja pakkohan se oli ryhtyä leikkiin itsekin ja kokeilla myös otsahiuksia. Otsatukka on ollut vain lapsena, joten oli yltiöpäisen hauskaa nähdä oma nassu otsatukalla. 
Ensin muokkasin tietty oman ukkelin kuvan ja lähetin miehelle Whatsuppilla, huudelleen perään, älä sitten saa shokkia! Moni miehen kaverikin lähetti erilaisia iäkkäämpiä kuvaversioita ukkelista eilen ja vielä tänäänkin. Pinkit korkokengät lähetti meikäläiselle, mm. tuon alimman kuvan, hih, heh ja huh. Että kiitos vaan Maiju. 
Ja ne leuat heiluu näin ja leuat heiluu näin. Rypyt ovat mielestäni kauniita ja kertovat omaa tarinaa elämän karttana, mutta noita heiluvia leukoja, njaah, en tykkää. Mutta hauskaa oli näitä katsella ja vaikka en teininä näyttänyt ihan tuolta FaceAppin versiolta, kasvot olivat terävämmät ja hiukset punertavammat ja meikkiä vähemmän, mutta kyllä tuosta teinikuvasta jotenkin tunnistaa, kuin myös vanhuuskuvista. Laitoin

Lue koko postaus tästä