Kunnon silmänympärysvoide

Olen sitä mieltä, että kunnollista silmänympärysvoidetta on aika hankala löytää. Onhan niitä, toki, mutta täydellisen löytyminen on kiven takana.

Millainen sen sitten pitäisi olla? Tässä iässä tarvitaan jo hiukan muutakin kuin ohutta ja kosteuttavaa. Pitää olla rasvaakin. Kummasti olen huomannut harakanvarpaita ilmestyneen silmäkulmiin, eikä niitä siloiteta millään kovin ohuella aineella.


Olen aiemmin esitellyt pari syviin juonteisiin sopivaa voidetta täällä, mutta tässä ajattelin myös kertoa erikseen silmänympärysvoiteesta, joka ei maksa maltaita ja toimii kuiviin silmänympäryksiin todella hyvin.

DermaE on ollut aina yksi suosikkimerkeistäni, joka ei koskaan petä. iHerbistä ostan. Tämä Deep Wrinkle Eye Cream on sopivasti kosteuttava ja rasvainen, juuri sopiva silmänympäryksille yöksi. Voide on sen verran suosittu, että se on varsin usein loppuunmyyty iHerbistä.

Katsotaanpa INCIä:

Purified water, glycerin (vegetable derived), caprylic/capric triglyceride (vegetable derived), macadamia ternifolia (macademia) seed oil, stearic acid (vegetable derived), cetyl alcohol (plant derived), glyceryl stearate (vegetable derived), hydroxypropyl cyclodextrin, palmitoyl tripeptide-38 (matrixyl synthe’6), acetyl hexapeptide-8 (argireline NP), panthenol (provitamin B5),

Lue koko postaus tästä