Kuoleeko blogit?

Tää aihe, joka on nyt ollut pinnalla kauan, mun on pakko funtsia sitä samaa itsekin täällä blogissa. Tätä on saanut varmasti jokainen bloggaaja mietiskellä ja blogien lukijat lukea jo varmasti ainakin yhdestä blogista. Onko blogimaailma tulossa tiensä päähän?
Yhä useampi bloggaaja lopettaa, joko ihan vain ajanpuutteen vuoksi tai sitten paineiden vuoksi, koska lähes joka blogit alkavat olemaan niin ammattimaisesti toteutettuja ja tarkasti suunniteltuja. Mitkä ovat kyllä ihan ymmärrettäviä seikkoja. Mutta suurin osa on siirtynyt videoiden ihmeelliseen maailmaan ja voisin sanoa että yli puolet ex blogilukijoista on varmasti siirtynyt myös. Jotkut tykkää pelkästään instailla ja toteuttaa tätä blogityylistä harrastusta ihan vain instagramissa, koska se vie vähemmän aikaa ja on niin sanotusti helpompi. Se on fine.

Mä myönnän, että esimerkiksi itse oon alkanut hyvin harvoihin blogeihin kommentoimaan ja oon useissa sellainen piilolukija, joka lukee ja jättää kommentoimatta. Näin häviää se vuorovaikutus ja varmasti myös se inspiraatio. Se varmasti näkyy myös mun blogissani, koska en

Lue koko postaus tästä