Kuplivaa, suolaista ja makeaa

Loppiaisena oli pikkusiskoni valmistujaiset. Palasin vasta loppiaisen jälkeen takaisin Tallinnaan, eli pääsin hyvin juhlahumuun mukaan. Olen ylpeä pikkusiskostani, sillä hän sai suoritettua koulunsa loppuun puoli vuotta etuajassa. Juhlissa oli leppoisa ja rento tunnelma. Herkut olivat ihan viimeisen päälle. Parasta silti oli nähdä sukulaisia. En ole heitä kaikkia nähnyt elokuun jälkeen. Kun olen käynyt Suomessa olen aina nähnyt mummua, mutta muita sukulaisia on tullut nähtyä vähemmän. Pidän erityisesti perhettä ja lähisukua suuressa arvossa ja he ovat hyvin läheisiä. Oli niin upeaa nähdä kaikki kerralla! Sukulaisten lähdettyä tuli pikkusiskoni kaverit juhlimaan. Siitä ilta jatkui lopulta yökerhoon. Minun ei aluksi todellakaan pitänyt lähteä mihinkään, mutta lopulta kun kutsu kävi, niin olin heti mukana! Ei tarvinnut kahdesti kysyä, kun olin jo valmiina lähtemään vaatteiden vaihtoon. 

Loppiainen tuli vietettyä siis mukavasti juhlahumussa! Juhlien jälkeen taas jaksaa arkea ja ennen kaikkea tylsien asioiden hoitoa (kuten sähköpostin lukemista ja viesteihin vastaamista)!

Lue koko postaus tästä