KURKKAUS MEIKKIPUSSIINI

Minulla on ollut jo pitkään luonnoksissa Kurkkaus meikkipussiini-postaus. Postausideaan törmäsin Sofian blogissa ja siitä asti, kun olin lukenut Sofian postauksen, niin on tehnyt mieli toteuttaa tämä postaus. Eihän tässä mennyt kuin muutama kuukausi, että sain raivattua aikaa enemmän tämän postauksen pohdinnalle ja toteuttamiselle. Eli tässä olisi minun meikkipussini kolme tuotetta: parhain, huonoin sekä turhin tuote.

Meikkipussin parhain tuote

Parhain tuote on ehdottomasti Lumenen Matte meikkivoide, sävyssä 0 Light Ivory. Meikkivoide on kaikilta ominaisuuksiltaan juuri minulle sopivin ja tämä tuote päätyy aina uudestaan ja uudestaan meikkipussiini.

Meikkipussin huonoin tuote

Joskus hankin H&M:ltä räväkän pinkin huulipunan, mikä oli todellakin huono ostos. Punan kesto ei ole päätä huimaava ja tuo sävy… En tiedä, mitä mielessäni on käynyt, kun tuon sävyn olen valinnut, koska se ei sovi ollenkaan minun tyyliini.

Meikkipussin turhin tuote

Turhimmaksi tuotteeksi on pikkuhiljaa noussut Blush Professionalin 15 Colour Concealer peiteväripaletti. Joskus innostuin katsomaan Youtube:sta opastusvideoita peitevärien käyttöön ja, jollain videolla oli Blush Professionalin paletti, mikä vaikutti

Lue koko postaus tästä