Kuuden euron muna

Aikaisemman munavertailupostauksen kommenteissa lupasin palata asiaan ison Kindermunan sisällöstä. Kinder Maxi Surprisen paino on 100 g ja se sisältää yllätyslelun. Hinta vaihtelee kuuden euron molemmin puolin riippuen kaupasta. Itse en olisi näin kallista munaa tytölle edes pääsiäiseksi hankkinut, mutta kuten aiemmin totesimme, isovanhemmilla on oikeus välillä hemmotella lapsenlastaan.

Kinder Surprise Maxin teema on mielestäni onnistunut. Jokainen iso muna sisältää Smurffiaiheisen lelun. Smurffit ovat sen verran vanha ja nykyäänkin pinnalla oleva juttu, että ne ovat tuttuja niin isovanhemmille, vanhemmille kuin itse lapsillekin. Toisaalta myös Pokemon -teema olisi voinut toimia.

Ison Kinderin tuoksu avattaessa foliokääreitä oli huumaava. Tyttö lupasi minulle suklaasta murusen, jos esitän ensin kuollutta, sitten auton liian aikaisin saanutta 17-vuotiasta ja sen jälkeen vielä näyttäisin täydellisen tyhmältä. Viimeinen oli muuten helposti toteutettu! Ja sain muruseni.

Leluna munassa oli koottava ja avattava Smurffitalo sekä Välkkysmurffihahmo. Tästähän voisi saada ihan kivan leikin aikaiseksi… Taisi silti viittä vaille 10-vuotiasta kiinnostaa suklaa lelua enemmän.

Kati

Lue koko postaus tästä