Kuukauden kosmetiikkasuosikit

On aika taasen nostaa esille kuukauden suosikit ja ihan ensimmäisenä esittelyssä on Viktor&Rolf uutuustuoksu Bonbon Spring Summer. Bonbon Spring Summer tuoksu on minulle, kuin Escadan kesätuoksun ja alkuperäisen Bonbon tuoksun liitto. Blogia pidempään seuranneet tietävät kenties, että Escadan kesätuoksut ovat olleet rakkaita tuoksusuosikkeja ja liittyyhän niihin esikoisen syntymään liitännäiset tuoksu-ja tunnemuistot. 
Kun alkuperäinen Bonbon yhdistetään vastaavanlaiseen hedelmäiseen raikkauteen, syntyy tuoksu Bonbon Spring Summer ja hyppysissä on mitä ihastuttavin kesätuoksu. 
Ensituoksussa on mandariinia, mustaherukkaa, appelsiinia ja greippiä eli aivan täydellinen hedelmäinen yhdistelmä.
Sydäntuoksussa on, appelsiininkukkaa, jasmiinia, sokeria ja persikkaa.
Lopputuoksussa on, kinuskia, myskiä, puisia nuotteja, mm. setripuuta. Lopputuoksu nuotit tuovat ilmoille mukavasti alkuperäisen Bonbon tuoksun tuttuutta. 
Joulukuussa sain ensimmäisen Bonbon tuoksun ja kuten kuvassa alla näkyy etualalla vasemmalla, on Bonbonista jo kohta puolet käytetty. Taka-alalla alemmassa kuvassa on Bonbon Couture, mikä muuten löytyy blogin banneristakin tällä hetkellä ja on kolmikon tummin ja lämpöisin tuoksu, jota käytän mieluiten iltaisin tai juhliin. Etualalla oikella onkin sitten tämän kevään

Lue koko postaus tästä