Kuukauden kosmetiikkasuosikit ja Botanicals Fresh Care arvonnan voittaja!

*Kosmetiikka saatuja ilmaistuotteita

Kuukauden kosmetiikkasuosikit ovat taas täällä. Joka kerta valinta on yhtä vaikea, sillä olenhan käyttänyt muitakin tuotteita kesäkuun ja heinäkuun aikana. Postauksen lopussa vielä Botanicals Fresh Care arvonnan voittaja, mutta mennään ensin niihin suosikkeihin. Sisley Paris eau tropicale eau de toilette tuoksu on kuin itse aurinkoinen kesä. Kukkainen, hedelmäinen, raikkaan aamukasteen pehmeyttäkin löytyy. Tuoksunuotteina mm. omat lempparit inkivääri ja bergamotti, jotka taikovat tästä tuoksusta erittäin pirteän, mutta ei silti sellaisella tiukalla ja nenua kiusaavalla tavalla. Jännä miten joku tuoksu voikin olla niin raikas ja kuitenkin laskeutua pehmeästi iholle. 
Aurinkoista lämpöä tuoksulle tuo tuberoosa ja kukkaisuutta löytyy ruusun ja orvokin muodossa. Upean tuoksun viimeistelee ambretin siemenet, patsuli ja lisää lämpöä luo setri. 
Ylellistä Sisley brändiä myy Sokos ja Stockmann verkkokaupat ja tavaratalot ja kyseessä on elämäni ensimmäinen Sisley tuoksu, vaikka muuten Sisleyn maailmaan minut tutustutti aikoinaan Oulussa asuva tätini, joka hemmotteli Sisley lahjoilla syntymäpäivinä ja jouluna. Sisleyn Phyto Lip Shine huulipuna oli pitkään

Lue koko postaus tästä