Kuulumiset + blogimuutto!

Helou ja hyvää uutta vuotta! Palaankin teille pienen blogitauon jälkeen näin uudelta alustalta, jonne siirryin bloggaamaan uuden vuoden kunniaksi. Vielä on mm. vanhojen Blogger -kuvien säädössä hiukan hommat auki ja postauksien sisäiset linkit eivät välttämättä toimi kunnolla, mutta yritän saada kaiken kuntoon mahdollisimman pian! Tähän blogiini pääseekin Vaikuttajamedian juttujen kautta, mutta tuttu ja turvallinen hannamariav.com tuo myös perille!

Matkalaukkuepisodi

Otin joulun ihan todella iisisti. Etenkin Instassa seuraavat huomasivat, että katosin aika lailla joulukuuksi vaikka blogi päivittyikin. Saavuin Suomeen 11.12. turvallisesti, vaikkakin matkalaukkuepisodin kera. Laukkuni oli jäänyt monen muun laukun kera Heathrowlle ja se saapui vasta yölennolla perässä HKI-Vantaalle. Laukku ei kuitenkaan mulle päätynyt kuin vasta torstaina 13.12. Jyväskylään, sillä se ei keskiviikon aamukuljetukseen jostain syystä sovitusta huolimatta päätynyt.

Noh laukku tuli Matkahuollon kautta kotiovelle, mutta rikkinäisenä. Pohja oli haljennut toisen pyörän ympäriltä niin, että sitä ei saanut enää korjattua. Onni onnettomuudessa, kävin Minilaukussa Jyväskylässä ja he antoivat suoraan mukaan

Lue koko postaus tästä