Kuulumiset kännykkäkuvien muodossa

1. & 2. Olin käymässä mun vanhempieni luona ja nämä kuvat otin samalla, kun kävin nukuttamassa päikkäreille meidän tyttöä. Kyllä Suomen talvi on vaan upea! 3. Ennen asukuvien ottamista. Olin niin fiiliksissä mun asusta, että piti ihan selfie ottaa.1. Ikeassa kuolasin tuota vaaleanpunaista vilttiä ja Timon mielestä joka Ikeanreissulta ostetaan joku viltti. En sitten ostanut, haha. 2. Olin seurakunnan musiikkivastuussa pitkästä aikaa ja yllättäen mua taas jännitti, koska lasten kanssa kotona ollessa harjoitteluaika on rajallinen. Tajusin just ennen tilaisuuden alkamista, että se kuvataan suorana Youtubeen. Tilaisuuden voi katsoa tästä linkistä (mun laulut alkaa kohdista 8:05, 34:40, 58:51 ja 1:39:55). 3. Olin lasten kanssa kirjastossa. Meidän kirjastossa on lasiseinät, joista näkyy Lakeuden risti, niin piti sitten napata siitä kuva.1. Otettiin meidän tytön pinnasängystä laita pois. Iso tyttö jo, kun osaa mennä sänkyyn itse ja tulla sieltä pois. 2. Yritin ottaa 1-vuotiskuvia, mutta vielä pitäis lisää ottaa, kun en ollut täysin tyytyväinen

Lue koko postaus tästä