Kuurapitsilapaset (ohje)

 


Tällä viikolla sain Instagramissa viestin eräältä seuraajalta, että onko yhdet hänen neulomansa lapaset minun ohjeella tehty. Aloin jo kieltämään, kunnes lähdin seikkaileen vanhoihin postauksiin neljän vuoden taakse ja sieltähän ne löytyi. Silloin näille ei ollut nimeä, mutta pyysin kommenteissa teitä kertomaan, mikä tälle olisi sopiva nimi. Silloin sain ehdotuksen kuura, mikä sopi ihan täydellisesti. 2016 syntyi kuurapitsilapaset.
En muistanut koko lapasten olemassaoloa enkä muistanut, että ne oli edes näin kauniit, kun mulle ei jäänyt silloisesta lapasbuumista käteen muuta kuin kuvia, eikä mitään konkreettista. Mutta nyt tämän DM:n jälkeen tuli voimakas tunne, että haluan tehdä tälle mallille ihan kunnollisen ohjeen.

Ohjeen julkaisupäivä on tänään. Tällä kertaa toimin suunnitelmallisemmin, enkä ihan kokonaan hetken huumassa ja ehdin etsiä jopa inspiraatiota näihin kuviin. Ohjetta kirjoitin samalla, kun itse neuloin. Viime yönä tein vielä viimehetken valmisteluja ja asettelin kaikki kamppeet paikoilleen, otin testikuvia ja näytin Instagramissa sneak peekejä tulevasta. Tänä aamuna sain kuvattua ja kasattua kaiken pakettiin.
Sekaiset,