Kuusi kuukautta hääpäivään

Lauantaina päivälaskuri naksahti osoittamaan tasan kuuteen kuukauteen. Siis voiko tässä oikeasti olla enää kuusi kuukautta jäljellä? Kaiken lisäksi, koska olen ihan varma, että tämä kiireinen loppuvuosi vilahtaa vauhdilla ohi, niin voidaan melkeen jo sanoa, että ihan kohtahan ollaan jo häävuodessa, iik!

Ja koska hääpäivä vaikuttaa vääjäämättömästi lähenevän, tein mitä hyvänsä, niin jatkuvasti mielessä on tietenkin kaikki mahdolliset tehtävälistat ja istumajärjestykset, kutsut, häämekon lyhennykset, sulhasen ja bestmanien vaatetukset ja oi voi niin miljoonat jutut. Viimeaikoina on tapahtunut paljon ja paljon juttuja on tehtävänä, mutta tässäpä muutamia asioita.


1. ilmoittatuminen on alkanut
Kutsut tosiaan käytiin viemässä lauantaina lähistöllä asuville ystäville ja sunnuntaina Visa vei loput kutsut postiin. Nyt vaan odotellaan kaikella jännällä, et millon tulee jotain vinkkiä, että ktusut ois saapuneet. Sen jälkeen sitten esittelenkin ne täällä teille, iiks! <3 Muutamia ilmoittautumisia on meidän häänettisivujen kautta tullut, mutta valtaosaa odotellaan vielä.

2. hääpaikan yksityiskohdat
Tässä ehkäpä ens kuussa pitäis mennä hääpaikalle taas käymään ja selvittelemään taas joitain

Lue koko postaus tästä