Kuvahaaste: Matkavuosi 2018 kuvina

Mahtavaa alkanutta vuotta! Vuodenvaihde tuntuu olevan se luontainen tilinpäätöksen aika, joten on taas aika luoda katsaus viime vuoden matkoihin sekä vähän myös arkielämän puolelle. Viime vuoden lopulla Muuttolintu -blogin ihana Anna potkaisi käyntiin hauskan kuvahaasteen otsikoineen, johon päätin myös itse tarttua. Tässäpä siis vuosi 2018 kuvina:
1. Vuoden suosikkikuva


Vietimme keväällä pienimuotoisia kihlajaisbileitä vain noin 13 kuukautta kihlautumisen jälkeen (parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö?), ja samalla vietimme hauskan ”in love” -kuvaussession häävalokuvaajiemme kanssa aivan kotikulmillamme täällä Sydneyssä. Virallisia hääkuvia odotellessa tämä kuva muistuttaa viime vuoden merkittävimmästä tapahtumasta eli häistämme joulun alla. 

Sydney on täynnä ihania helmiä, ja tämäkin supersöpö kuja löytyy aivan keskustan tuntumasta. Sydney on ehdottomasti edelleen se minun kaupunkini, ja täällä minun on hyvä olla. 

2. Arjen luksusta


Jatkan Sydneyn hehkuttamisella. Hyvä ruoka ja tuoreet raaka-aineet kuuluvat ehdottomasti Sydneyn parhaisiin puoliin. Mikään ei voita ostereita ja viinilasillista omalla terassilla! Ja mikä parasta, nämäkin osterit olivat helposti saatavilla lähikaupan kalatiskiltä. Oli muuten hyvää!
3. Kesäkuva


Heinäkuussa

Lue koko postaus tästä