Kuvia


Pitkästä aikaa random kuvia kännykästä tänne blogiinkin.Osan olet saattunut jo nähdä instassa, mutta jotain kai on uuttakin!Meidän olkkarin puolikashan se siinä.Tosi harvoin otan isompia kuvia meidän kodista, mutta silloin tällöin (kun sattuu olemaan siistiä) tulee napattua kuva muistoksi!

Jo päälle viikon ovat nämä Kierrätyskeskuksesta ostetut kukat koristaneet meidän kotia.Eilen niitä tarkastelin vettä vaihtaessa ja hyvältä näyttivät edelleen.Ihan mahtavaa, koska kimppu maksoi vain euron!

Olen soitellut pianoa enemmän viime aikoina.Beatlesia, Elvistä, Abbaa ja vanhoja musikaalisävelmiä <3

Uppo-Nallella oli aika isossa osassa minun ja siskoni lapsuutta. Aina kun ilmeistyi uusi Uppis, me saatiin se lahjaksi ja luettiin kirjaa vuorotellen yhdessä.Olen myös lukenut kaikki Uppo-Nallet omille lapsilleni.Minulla ei koskaan kuitenkaan ollut Uppista leluna, mutta nyt on.Siskoa vähän hymyilytti kun kannoin Uppista sylissä koko Kierrätyskeskus kierroksen.Uppo-Nallesta maksoin 1.20€.

Eilen ostin iltaherkuksi överimakean donitsin ja keittelin vielä cappuccinot sen kaveriksi.Mielestäni ansaittu herkku, koska selvisin elossa ensimmäisestä työviikosta loman jälkeen.Tiistaina tuntui jo siltä, että en olisi lomalla ollutkaan, töitä oli niin

Lue koko postaus tästä