Kyllä kurkulle ja tomaatille

Haha hassua kyllä viimeisimmät postaukset ovat olleet melkolailla luomiväripainotteisia, joten ehkä ihan hyvä mennä vaihteeksi sitten sinne ihonhoidon pariin!

Yes to -tuotteet ovat varmasti jo monelle tuttu näky niin Sokoksilla kuin blogeissa eritoten sen jälkeen kun ne rantautuivat tänne myyntiin. Itse olen kokeillut merkin paperinaamiota, joka ei kuitenkaan vakuuttanut minua. En kuitenkaan antanut yhden naamion lannistaa minua, vaan annoin mahdollisuuden sarjan muille tuotteille. Tai no oikeastaan näin omassa käytössä pääasiassa vain yhdelle, vaikka kaksi niitä ostinkin.

Ostin siis kaksi ihonhoitotuotetta, joista toinen on kurkku misellivesi ja toinen on sekaiholle tarkoitettu tomaattinen puhdistusgeeli.
Tomaattisen Detoxifying Charcoal Cleanserin ostin itse asiassa poikaystävälleni, joten en osaa siitä kertoa kuin parin hassun käyttökerran perusteella mitä tuottetta kokeilin. Hauskan tästä putsarista tekee sen musta väri – musta onkin ollut aikamoinen trendiväri kosmetiikassa, niin hampaiden valkaisujauheissa kuin pois revittävissä kasvonaamioissa.
Putsarin pitäisi sopia myös hyvin akneiholle joten oikeastaan putsari sopisi myös minullekin, näin kun omaan hormonaalisen akne- ja sekaihon. Yleensä

Lue koko postaus tästä