Kylpyhommia!

Myönnän, että tälläinen ”koristeltu” kylpyhetki on Instagramin vaikutusta, mutta hei aika nostattavaa. Aikaa on siitä, kun tämä äiti meni kylpyyn ja pari ”kylpypommia” pomppasi aina äidin mukaan. Nyt saan rauhassa kylpeä ja jopa näiden kuvien ottaminen oli todella noloa lapsille. En nyt näin normaalisti kuvia kylpyhommista juuri otakaan ja takaan, ettette tämän enempää tule koskaan näkemään täällä paljasta pintaa. 
Kuviin oli kuitenkin syy, Hellapoliisin Katilta ystävänä saadut latvialaiset luonnonmukaiset Ceano kylpytuotteet ja toinen oli se ihmeellinen seikka, että Maijun kanssa meitä on ehdotettu erääseen kansainvälisen yrityksen mainokseen (jonne ei todellakaan päästä, enkä ainakaan minä), mutta kuitenkin 30:n ehdokkaan joukossa Pohjoismaista ollaan, joten rinta ronttingilla jo siitä. Tämän mainoksen esittelykansioon meistä tuli ottaa erinäisiä kuvia, joten siksi aavistuksen stailatummat kylpylöintikuvat tällä kertaa. 
Jemmasta löysin hieman jo kulahtaneen mintunlehtiyrttipuskan ja hei miten hieno idea heittää mintunlehdet kylpyyn, niistä tuli todella ihan tuoksu! Muutama neilikka äitienpäivänä oli jo vähän kärvistelemässä, joten tuikkasin nekin väriä tuomaan

Lue koko postaus tästä