Lady Di’s ladies room

Pieni söpöyspläjäys viikonloppuun. Uusi siivoustyyli, siivoa yksi huone kerralla. Kätevää vielä aloittaa talon pienimmästä tilasta eli pikkuvessasta, jossa vissiin on kenties koko kodin ”romanttisin sisustus.”

Siinä kahvia hörppiessä ja pölyhuiskan huiskiessa mukana menossa tietenkin meidän Diana. Jotenkin alkoi naurattamaan ”ladies room ja Lady Diana” yhdistelmä.

En ole Dianan nähnyt ikinä oleilevan pikkuvessassa, mutta alkaahan moinen tila kiinnostaa, kun emäntä siellä niin kovin viettää aikaa ja puleeraa laastaripurkkeja sun muita. Lavuaari piti testata ja joka kulma käydä läpi.

Ihanan Kitin korulaatikko, jossa oli aikanaan Kitiltä saamani koru. Aikaa ennen kuin Kiti oli Tanhupallo. Mielenkiintoista muuten on, kun jostain ihmisestä tulee yhtäkkiä koko kansan tähti, on vaikea olouttaa omaa olomuotoaan toisen kanssa. Tulee olo, jos tykkää Facessa toisen päivityksistä ja vaikka kommentoi, ajatteleeko toinen, että nyt mielistelen kun on koko kansan tähti. Hirveää tälläinen ylipohtiminen, jos jotkut muuttuukin elon tiellä, ei ainakaan Kiti sydämellinen ja aito pakkaus.

Lue koko postaus tästä