Lanzaroten pääkaupunki Arrecife

No nyt on reissu heitetty ja kirjoittelen jälleen täältä kotisohvalta. Menomatka oli yli tunnin myöhässä. Istuimme jo koneessa, kun meidät komennettiin ulos teknisen ongelman vuoksi. Onneksi vika tuli korjatuksi ja pääsimme illan suussa Lanzarotelle. Menimme taksilla Arrecifeen  ja majoituimme ihan mukavaan huoneistohotelliin (Apartementos Islamar Arrecife. Vastaanoton rouva oli hyvin ystävällinen ja tarjosi meille lasilliset paikallista viiniä tervetuliaiseksi. Huoneesta oli mukavat näkymät merelle ja se oli lähellä kaikkea. Katolla on solarium mukavin aurinkotuolein ja jacuzzi.

Seuraava päivä meni kävellessä rantabulevardia pitkin kaupungin toiseen päähän, jossa on mielenkiintoinen vanhaan linnaan entisöity nykytaiteen museo (Museo Internacional de Arte Contemporáneo Castillo de San José). Jokseenkin pienen mutta kiintoisan näyttelyn lisäksi kannattaa vierailla alakerran kauniissa ravintolassa. Suurista näköalaikkunoista aukeaa näkymät satamaan, jossa voi nähdä suuria risteilyaluksia.

Toisessa linnassa toimii historiallinen museo (Museo Historia de Arrecife Castillo de Sar Gabriel). Sinne johtaa kaunis silta (Puente de las Bolas). Kaunis kuvauksellinen paikka on laguuni Charco de San Ginés, jossa

Lue koko postaus tästä