Lapsimessut lippuarvonta

Lapsiperheiden kevään kovin tapahtuma Lapsimessut avaa viikon päästä ovensa. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät Lapsimessut ovat siis 20.-22.4.2018
Lapsimessuilla on paljon kiinnostavia näytteilleasettajia. Sieltä löytyy kaikenlaista shoppailtavaa, tietoa, luentoja, esityksiä, kilpailuja, leikkipaikkoja jne.
Samalla lipulla pääsee myös OutletExpoon tekemään edullisia ostoksia ja Eläinystäväni -messuille ihailemaan lemmikkejä. Eläinystäväni on vain lauantaina ja sunnuntaina. Lisäksi tänä vuonna on HupiCon, josta löytyy paljon puuhaa ja ihmeteltävää vähän isommillekin lapsille.
Huomenna on tulossa blogiin Lapsimessuille menijöille vinkkejä, joten kannattaa pysyä samalla ”Batman-kanavalla”. Voit myös seurata blogia Bloglovinissa ja Blogit.fi:ssä. Kotona ja kaupungilla -puuhia löytyy enemmän Instagramista @kotonajakaupungilla.
ARVONTA:
Arvon yhden lipun täällä blogissa (arvo 16€) Lapsimessuille. Osallistut jättämällä kommentin (ainakin toimivan sähköpostiosoitteen, jotta saan voittajaan yhteyden). Lippu lähetetään e-lippuna sähköpostiin. Osalllistumisaikaa 17.4. klo 24 asti.

Blogin facebookissa arvotaan kaksi lippua, joten kannattaa käydä osallistumassa
 täällä, klik.

Lue koko postaus tästä