Lapsuuden kesämuistoja & sarjavinkkejä kesään

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.
Kesä on taas täällä ja pitkään odotetut kesälomat käsillä. En ole varmaan ainoa henkilö, joka rakastaa suunnitella kesän reissuja ja matkoja pitkään ja hartaasti, sillä kesä on oikeastaan ainoa vuodenaika kun aikaa on enemmän läheisille ja matkustelulle.

Muistan todella monia ihania kesämuistoja lapsuudestani ja useat niistä liittyvät jotenkin automatkailuun tai vaihtoehtoisesti ulkomaanmatkoihin. Lomat vietettiin aina muualla kuin kotona ja kesämökki ei ole koskaan ollut meidän perheen pakopaikkana. Kesällä ajeltiin autolla ympäri Suomea tapaamassa sukulaisia ja viettämässä ihania kesäpäiviä, huvi- ja vesipuistoja unohtamatta! Aika on oikein kullannut nämä lapsuuden kesämuistot ja vielä tänäkin päivänä mieleeni tulvii kesäinen lämmin ja hyvä fiilis aina pitkän ajomatkan startatessa. Suurimpana erona taitaa olla nykyään se, että myös minut löytää usein ratin takaa.


Nykyään lomamatkojen lähestyessä käyn aina läpi lomailtojen rentoutumista varten uusimmat leffat ja sarjat, joiden paras valikoima löytyy mielestäni ehdottomasti Viaplay:stä. Valikoima sopii niin perheen pienimille, laadukkaiden sarjojen rakastajille ja

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeliHei hei, Muru
Seuraava artikkeliKadonnut kesä