Lasinalusia trikookuteesta ja puuvillalangasta. Syntyi mattohaave!

Voisi virkata vaikka maton! 
Kaksi materiaalia yhdistyi kun virkkasin lasinalustoja. Puuvillalanka toimii virkattuna loimena jonka sisässä juoksee trikookude. 
Tällä tekniikalla saa nopeasti valmista. Lasinalustassa on vain neljä kerrosta ja aikaa meni muutama minuutti. 
Meillä näitä käytetään myös kuumien kulhojen alla olohuoneessa ruokaillessa. Keittiön pöydällä on  edelleen levällään ompelukset.

Tein lasinalustoja virkkaamalla trikookudetta ja puuvillalankaa. Jyväskylään avattiin Kärkkäinen ja sieltä löytyi rulla pinkkiä Hooked Eco Berbente-lankaa. Lanka oli aika mahtava, se on paksu kuin villalanka ja samaan aikaan kestävän ja pehmeän oloinen. Luin juuri että 85 % Hooked langan materiaalista on kierrätyspuuvillaa.  Ajattelin, että tällä tulee nopeasti valmista ja heitin kärryyn. Kotona olin jo tehnyt virkkaamalla tyynyn ja samaa ideaa käytin myös  näissä lasinalustoissa. Virkkasin puuvillalangalla niin, että trikookude kulkee kerrosten sisällä ja jos kerroksia olisi tullut enemmän käsissäni olisi nyt kokonainen matto.

 Tällä tekniikalla virkkaisi nopeasti maton tai koreja ilman, että tarvitsee käyttää isoa ja kömpelöä virkkuukoukkua ja kude tuo paksuutta kerroksiin. Idea huutaa, että se on

Lue koko postaus tästä